FASARİT USTASI FASARİT BOYA UYGULAMA 05352486588

fasarit ustası istanbul
Fasarit Ustası Yılların Deneyimi Boya Uygulamaları Püskürtme Boya.. 
FASARİT UYGULAMASI EN UYGUN VE EN EKONOMİK ÇÖZÜMDÜR. TAVAN VE DUVARDAKİ HATALARI DÜZELTİR.
1500 daire referans ile okul cezaevi işyeri toplu konut püskürtme boya uygulaması yapmaktayız tecrübeli ekiple hizmetinizdeyiz Türkiye'nin heryerinde hizmetinizdeyiz işi ehline verin Ayriyeten Alçı Kalekim Sıva işlerinizde yapılır!..

İletişim
TEL: 05352486588 
SİTEMİZ: www.fasaritustasi.net
ADNAN USTA VE EKİBİ
FASARİT NEDİR
Fasarit, bina içerisindeki duvar ve tavan gibi yüzeylere püskürtme yöntemi ile uygulanan ve bu yüzeylere dekoratif bir doku kazandıran son Uygulandığı yüzeylerde dekoratif bir görünüm oluşturur. Uygulama sıklığına göre değişik desenler oluşturma imkânı verir. Aderansı iyidir. Sıva hatalarının giderilmesinde iyi sonuç verir. İşçilik ve zaman tasarrufu sağlar. Üzeri boyanarak renk değişimi yapılabilir. İnsan sağlığına zararlı maddeler içermez.Başta yazılan yüzeyler üzerine fasarit uygulaması yapılabilen boya malzemesidir.

FASARİT NERELERDE KULLANILIR
Bina iç mekânlarında: brüt beton, sıva, alçı panel levha, alçı sıvalı yüzey, ahşap, sunta, gaz beton, ytong, prefabrike inşaatlar, ahşap, sunta, macunlanmış yüzeyler üzerine fasarit uygulaması yapılabilir. Burada yazılan yüzeyler üzerine fasarit uygulaması yapılabilir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Püskürtme Boya Ustası Makineli Boya 05352486588

FASARİT NEDİR

FASARİT BOYA UYGULAMA İSTANBUL